Team

we love to be creative, we love to organise, we love to connect

Het is vanaf het allereerste begin het doel van Loupé geweest om te verbinden en samen te werken met andere ondernemers. Vanaf de start hebben we vaste partners voor de ontwikkeling van websites, SEO/SEA, Google Analytics en Google Advertising, Fotografie, het schrijven van teksten en grafisch design.

let’s work together!

 • Juliette Zwaan

  Juliette Zwaan

  Juliette is creatief, perfectionistisch, hardwerkend en oog voor details. Ze weet razendsnel van niets, iets te maken en is ijzersterk om met minimale input een maximale tekst te schrijven.

 • Karlijn de Glint

  Karlijn de Glint

  Karlijn is fantastisch zonder camera en waanzinnig goed met. Ze weet beeld te vangen zoals het is: met een boodschap en een verhaal. Als je voor haar lens staat dan voel je je op je gemak en zie je jezelf terug zoals je écht bent. Legt ze je interieur, product of service vast? Dan zie jouw merkverhaal.

 • Janne van Apeldoorn

  Janne van Apeldoorn

  Janne haar creativiteit begint te stromen als je vertelt wat er in je hoofd zit. Ze weet dat plaatje om te zetten op beeld. Of het gaat om een cadeaubon, een complete huisstijl, een rebranding: she owns it!

We've worked with

We use cookies

We use cookies on our website to provide you with the most relevant experience by remembering your preferences and repeat visits.

More info