Services

Communicatiestrategie & merkontwikkeling

Communicatie is essentieel. Het vertalen van jouw idee naar een passende communicatiestrategie is de start van je merk of bedrijf. Wij inventariseren, adviseren, verhelderen, visualiseren en voeren uit.

We luisteren naar jouw verhaal en stellen de vragen die ons de juiste antwoorden geven. We denken graag commercieel en houden daarbij rekening met de identiteit van het bedrijf om een strategie te bepalen die past en dus goed voelt. Dit is belangrijk want hiermee bepalen we richting voor zowel de korte, als lange termijn.

Loupé Marketing & Branding

Project Management & Communicatie

Jij hebt een vraag, wij hebben het netwerk. We doen niets liever dan verbinden. Het geeft iets krachtigs om de juiste mensen aan elkaar te koppelen zodat er iets nieuws ontstaat. Voor alles daartussen in verzorgen wij het projectmanagement. Creatief communiceren en de waarden van jouw onderneming duidelijk terug laten komen in alle uitingen, is waar we sterk in zijn. De samenwerkingen met onze partners zorgen ervoor dat we jouw onderneming altijd verder kunnen helpen zonder dat je zelf steeds op zoek moet naar de juiste partij.

Waar we je graag bij helpen is in een notendop: Vormgeving huisstijl | ontwikkeling nieuwe website | online marketing | brochures | merchandise | presentatie | content en storytelling

Loupé Marketing & Branding

Marketing & Social media

Marketing

Marketing is ondersteunend aan je bedrijf. We ‘moeten’ er iets mee. Maar wat precies, is exact het vraagteken. Gebrek aan tijd, personeel of middelen is vaak de reden om er niet effectief mee bezig te zijn terwijl juiste de consistentie van belang is.

Loupé is er goed in om het idee van de ondenemer om te zetten naar de juiste communicatiestrategie en vervolgens naar de uitvoerende marketing. We ontzorgen volledig, of gedeeltelijk. Alles is mogelijk: van het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl, tot deze look&feel doorvoeren in alle uitingen en merchandise tot het organiseren van een event wat past bij de gekozen strategie, het ontwerpen van de uitnodigingen, het opzetten van (maandelijkse) mailingen: als het helder is wat je wilt, gaan wij aan de slag.

Loupé Marketing & Branding

Let’s Grow Together

Jouw idee, je passie, misschien zelfs wel je hartenwens. Het zit allemaal in je hoofd maar moet op papier, het heeft een eigen identiteit nodig en bijpassend beeld. je weet: this is the moment, you are ready to rumble.

Maar, to ‘jump in’ is spannend. Waar begin je? Hoe krijg je je idee ijzersterk op papier? Welk type beeld, kleuren, en logo past daarbij? Wat sluit goed aan en maakt het tot een krachtig geheel.

Wij geloven in het combineren van krachten op basis van 4 V’s die magisch zijn: verbinding, vertrouwen, vriendschap en veerkracht. We combineerden deze V’s met onze eigen kwaliteiten en expertises en uit deze mix ontstond het idee om samen te groeien: Let’s Grow Together.

Voor iedere vrouwelijke ondernemer die wil starten is dit concept dé manier om je eigen bedrijf krachtig te launchen. In een brainstorm van twee uur, met een lunch incluis, neem jij ons mee in je idee, passie en enthousiasme. Samen gieten we dit in een volledig concept bestaande uit:

  • Het Merkverhaal
  • de Huisstijl (logo, kleuren, fonts, brandbook)
  • 10 foto’s van jou, je product, je service

Interesse? Mail ons dan, zodat we de details met je kunnen delen.

Investering: € 1495,- exclusief BTW

NB: Let’s Grow Together Spring/Summer ‘24 is volgeboekt. De Fall/Winter ‘24 start in september. Claim snel je plek, er zijn er 3 beschikbaar.

Loupé Marketing & Branding

We use cookies

We use cookies on our website to provide you with the most relevant experience by remembering your preferences and repeat visits.

More info