About Lisa

Lisa is een enthousiaste professional op het gebied van marketing, communicatie en project management. Ze werkt met sterk opgestelde doelen, is helder in haar communicatie en een snelle schakelaar.

Ze is in staat de ideeën van ondernemers feilloos om te vormen naar een passende communicatiestrategie. Met Loupé pakt ze de uitvoering hiervan volledig of gedeeltelijk over, waarbij ze niet stopt tot het beste resultaat is behaald. Zowel op visueel vlak als in het schrijven van teksten ligt haar kracht om dit vervolgens perfect te combineren tot één geheel. Ze is kritisch en perfectionistisch. Twee onmisbare eigenschappen in het marketingvak.

Ze houdt van mensen, van verbinden, van het vertellen van het verhaal van een mooi merk en samen groei te realiseren. Al vanaf het begin van Loupé werkt ze samen met een aantal partners die allemaal hun eigen expertise hebben. Ook daar zit de kracht hem in het verbinden van de vraag van de ondernemer en het aanbod van Loupé; altijd één aanspreekpunt en altijd het beste resultaat.

Loupé Marketing & Branding

How it started

In januari 2021 startte Lisa met Loupé. Klein maar doordacht. Met een concreet, strategisch plan en realistische doelen ging ze van start. Lisa wist vanuit haar werkervaring dat veel ondernemers geen uiting konden geven aan alle ideeën. Het team te klein, geen budget of geen marketingervaring in huis. “Wat nou als je iemand had die je voor een aantal uren per maand in kon zetten om marketingactiviteiten op te pakken en zo je zichtbaarheid te vergroten?”.

Ready, set, go!

Met voldoende vertrouwen, enthousiasme maar ook een gezonde dosis spanning ging zij van start. De stip aan de horizon: binnen een jaar voldoende opdrachten om haar baan in loondienst op te kunnen zeggen. 6 weken na de start had ze haar baan al opgezegd en ging haar volledige focus naar de opdrachten die ze deed voor Loupé.

Stuiterend van de energie pakte Lisa de een na de andere uitdaging aan, rondde ze mooie opdrachten met succes af en zocht naar een goede balans tussen werk-privé.

Ze werd enthousiaster, kritischer en begon verder te dromen.

Loupé Marketing & Branding

The future

Het altijd bezig zijn, groter durven dromen en eindeloos veel groeiende ambities kenmerkt Lisa en dus ook Loupé. Hoe drukker en chaotischer, hoe creatiever, maar nooit de volle aandacht voor opdrachten uit het oog verliezend.

Let’s grow (together)

Loupé is explosief gegroeid. In opdrachten, netwerk, kansen en samenwerkingen. Al vanaf het eerste begin heeft Lisa altijd samengewerkt met vaste partners. Ieder zijn of haar eigen expertise; van webdesigner, fotograaf, SEO schrijver, grafisch ontwerper tot officemanager en tijdelijke sidekick bij opdrachten.

Het doel: steeds intensiever samenwerken met ambitieuze partners. Niet alleen voor eigen opdrachten, maar ook het netwerk inzetten om anderen te verbinden waar vraag naar is.

Quote icon

Het verbinden van mensen en inzetten van elkaars kwaliteiten vind ik één van de leukste dingen die er zijn.

Iedereen is ergens goed in, het is toch prachtig als dat allemaal samenvalt tot één geheel?

We use cookies

We use cookies on our website to provide you with the most relevant experience by remembering your preferences and repeat visits.

More info