NCD - Nederlandse Vereniging van Commissarissen en Directeuren

NCD - Nederlandse Vereniging van Commissarissen en Directeuren

December 2021

De toenmalige directeur van NCD had een compleet nieuwe huisstijl voor NCD laten ontwikkelen door een Amsterdams ontwerpbureau. De volgende stap was de website en het herschrijven van de teksten, passend bij de nieuwe look. Het vinden van een goede, betrouwbare partner bleek een uitdaging. Via via kwamen ze uit bij Loupé en konden wij NCD helpen bij de ontwikkeling van de site én de invulling daarvan.

Loupé Marketing & Branding

Strategie & visie

Al snel bleek dat er nog veel meer mogelijkheden waren binnen NCD. Heel 2022 is er hard gewerkt achter de schermen om de eerste stappen naar zichtbaarheid te vergroten. LinkedIn werd consistent ingezet, er werden nieuwe brochures ontwikkeld voor de verschillende leergangen, events werden gepromoot onder de leden en een voorzichtige groei werd ingezet. 

Het afgelopen jaar is deze groei doorgezet door een nieuwe strategie, heldere communicatie en een scherpe visie. In nauwe samenwerking met de huidige directeur, Esther de Jong, is Loupé hands-on om deze strategie en visie op te zetten, uit te werken én door te voeren om verdere groei van de vereniging en/of community te realiseren. 

Loupé Marketing & Branding

We use cookies

We use cookies on our website to provide you with the most relevant experience by remembering your preferences and repeat visits.

More info